Kontorsservice

Seniorbolaget kan erbjuda våra kunder konferensvärdinnor vid större konferenser eller på permanent deltid. De förbereder konferensen med erforderlig utrustning. Att det finns stolar och bord för antalet konferensbesökare. Att kaffe och frukt finns tillgängligt och inte minst städning och återställning efter konferenser.

Lokalvård
Förråd, kontorsytor, fikarum, lobby, seniorbolaget tar hand om renhållning av alla utrymmen för att arbetare och besökare ska känna att lokalerna till ditt företag håller hög standard. Anlita Seniorbolagets erfarna städare så sätter vi ihop ett program efter era önskemål.

Receptionister
Vill ni ha en trygg, äldre person som ger ett lugnt intryck till era besökare? Vi hyr ut rutinerade receptionister till företag som är i behov av det vid exempelvis arbetstoppar, semestrar eller sjukdom. Vi skickar samma person i största möjliga utsträckning.

Konferensvärdinnor
Seniorbolaget kan erbjuda våra kunder konferensvärdinnor vid större konferenser eller på permanent deltid. De förbereder konferensen med erforderlig utrustning och ser till att det finns stolar och bord för antalet konferensbesökare. Att kaffe och frukt finns tillgängligt och inte minst att städning och återställning efter konferenser blir ordentligt gjord.

Administratörer
Behöver du förstärka din organisation? Seniorbolaget hyr ut administratörer till både stora och små företag. Vi arbetar med både tillfälliga och långsiktiga samarbeten där varje uppdrag formas efter kundens unika behov och önskemål.