Jobba hos Seniorbolaget

Seniorbolaget växer och behöver fler duktiga seniorer. Alla som är +55 år eller personer som är avtals- eller ålderspensionärer är välkomna att anmäla sitt intresse, bara du har passionen och känner att du vill jobba hos oss.

Att arbeta hos Seniorbolaget är ett bra sätt att hålla igång kropp och själ. Förutom att du rör på kroppen får du ett socialt umgänge där du träffar andra seniorer och kunder. Genom ditt arbete underlättar du våra kunders vardag och möts ständigt av positiv respons för det arbete du utför. Hos oss är du och det uppdraget du utför alltid försäkrat, vilket ger dig en extra trygghet i din anställning.

Vem kan arbeta hos Seniorbolaget?
Alla som är +55 år och/eller om du är avtals- eller ålderspensionär är välkommen att anmäla dig. Du anmäler dig enklast genom att fylla i formuläret här bredvid. Inom några dagar kommer du att bli kontaktad av produktionschefen på din ort och kallad till en första intervju. Vi går igenom din kompetens och erfarenhet och matchar det mot våra tjänster för att se vad du kan och vill jobba med.

Kontakta oss
Vill du veta mer om hur det är att jobba i Seniorbolaget, kontakta oss idag.

Är du ungdom mellan 18 och 29 år och inte riktigt har bestämt dig för vad du vill jobba med eller har lite svårt för att hitta företag som behöver mer personal? Då skall du kontakta Juniorbolaget som vi samarbetar med. Här kan kan du få projektanställningar på timbasis för att prova dig fram i olika hantverksyrken eller inom butik och industri. Kanske har du turen att träffa den senior som kan rekommendera dig till sin tidigare arbetsgivare?

Ja, jag är intresserad och vill ha mer info

SE VÅR REKRYTERINGSFILM!