Jobba hos oss!

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!

SENIORBOLAGET SÖKER NU:

SENIORBOLAGET SÖKER NU:

SENIORBOLAGET SÖKER NU:

snickare med sticksåg

Hantverkare

Vi söker framförallt snickare och målare men det finns även förfrågan på jobb som murare och inom VVS. Rollen som hantverkare är ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar. Hantverkaren arbetar nära en Arbetsledare, vilket innebär att du delar arbetet med denna samt rapporterar kontinuerligt. Arbetet innehåller bl.a. problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser.  För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100% samt har körkort för bil.
Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamhetsområdet framåt, har ett bra ordningssinne och är serviceinriktad.

För mer information eller skicka in er ansökan till: info@seniorbolaget.se

Hemstädning & Fönsterputs, dammsugning

Lokalvårdare

Att hos våra uppdragsgivare vilka oftast är privatpersoner arbeta med städarbeten utomhus som inomhus. Alla typer av städarbeten men också en fördel om du är lite ”alltiallo” och även kan vara behjälplig med ex trädgårdstjänster och hushållsnära tjänster.

Rollen som lokalvårdare är ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar. Städaren arbetar nära en arbetsledare, vilket innebär att du delar arbetet med denna samt rapporterar tid osv kontinuerligt. Arbetet innehåller bl.a samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en samarbetsförmåga. Du har kunskap och erfarenhet från städning.  För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100% samt har körkort för bil. Vi förutsätter även att du har viss vana att arbeta med mail och smartphone. 

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamhetsområdet framåt, har ett bra ordningssinne. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt, och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att vara ödmjuk och samarbetsvillig. Du ser det också som en självklarhet att vara delaktig i vårt företags utveckling.

För mer information eller skicka in er ansökan till: info@seniorbolaget.se

snickare som måttar

Arbetsledare

Arbetsuppgifter: Att i en mindre grupp av 5-10 medarbetare agera arbetsledare samt del av tiden själv arbeta åt kund. Ta emot kundsamtal via mail o telefon, besöka kund, räkna på jobb och skriva order hos våra uppdragsgivare vilka oftast är privatpersoner. Att arbeta främst med renovering, samt om och tillbyggnad eller trädgårdsarbete, fastighetsskötsel eller städ. Yrkesgrupp: Snickare, målare, och andra hantverksgrupper. Trädgårdsarbete, fastighetsskötsel eller städ. Utbildning/erfarenhet: Lång och gedigen yrkeserfarenhet, och viss arbetsledare roll. Varaktighet: Tillsvidare Lön: timlön, timanställning samt provision (timlön utgår vid eget utfört arbete).

Om dig: Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar. Arbetet som arbetsledare består dels i att leda en liten grupp av hantverkare samt själv aktivt arbeta med hantverkstjänster. Du har lön både per timma samt provision. Arbetsledaren arbetar nära en Regionchef, vilket innebär att du delar arbetet med denna samt rapporterar kontinuerligt. Arbetet innehåller bl.a problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en samarbetsförmåga och ledarskap. Du har kunskap och erfarenhet från hantverk och till viss del att planera, leda och fördela arbetet. Vidare är du van vid att arbeta med rapportering såsom för tid och slutbesiktning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100% samt har körkort för bil. Vi förutsätter även att du har viss vana att arbeta med mail och smartphone.  

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamhetsområdet framåt, har ett bra ordningssinne. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt, och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna leda och motivera människor. Du ser det också som en självklarhet att vara delaktig även i vår reklam och deltaga i kampanjer.

För mer information eller skicka in er ansökan till: info@seniorbolaget.se

Jobba hos Seniorbolaget

Seniorbolaget växer och behöver fler duktiga seniorer. Alla som är +55 år eller personer som är avtals- eller ålderspensionärer är välkomna att anmäla sitt intresse, bara du har passionen och känner att du vill jobba hos oss.

Att arbeta hos Seniorbolaget är ett bra sätt att hålla igång kropp och själ. Förutom att du rör på kroppen får du ett socialt umgänge där du träffar andra seniorer och kunder. Genom ditt arbete underlättar du våra kunders vardag och möts ständigt av positiv respons för det arbete du utför. Hos oss är du och det uppdraget du utför alltid försäkrat, vilket ger dig en extra trygghet i din anställning.

Vem kan arbeta hos Seniorbolaget?
Alla som är +55 år och/eller om du är avtals- eller ålderspensionär är välkommen att anmäla dig. Du anmäler dig enklast genom att fylla i formuläret här bredvid. Inom några dagar kommer du att bli kontaktad av produktionschefen på din ort och kallad till en första intervju. Vi går igenom din kompetens och erfarenhet och matchar det mot våra tjänster för att se vad du kan och vill jobba med.

Kontakta oss
Vill du veta mer om hur det är att jobba i Seniorbolaget, kontakta oss idag.

SE VÅR REKRYTERINGSFILM!