Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Karlstad

Vi har seniorer som kan trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Karlstad. En vacker trädgård är en dröm för många. Det stannar också många gånger vid en dröm, eftersom att det inte är speciellt lätt att lyckas. Inte enbart behöver man avsätta gott om tid för att få trädgården vacker, du behöver också har rätt kunskaper för att veta vad det är som fungerar i din trädgård och hur du tar hand om det som finns där. Det är med andra ord en utmaning med trädgårdsskötsel, i Karlstad såväl som på andra platser i landet. Men det finns ett sätt att lyckas – ta hjälp av våra kunniga trädgårdsmästare i Karlstad från oss på Seniorbolaget!

Låt din trädgård grönska
Vi vet hur mycket tid och kraft det tar att ordna med en trädgård, speciellt när den är stor till ytan och innehåller mycket. Men även en liten trädgård kan vara en stor utmaning och det är därför klokt att beställa trädgårdsskötsel i Karlstad av kunniga människor, med bred erfarenhet av yrket. Det gör att du ger din trädgård allra bäst chans att frodas och se vacker ut, när våra trädgårdsmästare i Karlstad får sätta tänderna i något som de har spenderat en hel yrkeskarriär åt att sköta.

Anlita professionell hjälp 
Det spelar ingen roll vilket typ av arbete du har behov av. Det kan vara gräsklippning såväl som plantering i Karlstad som din trädgård behöver. Oavsett vad så är det av oss på Seniorbolaget som du kan hämta din professionella hjälp för att få din trädgård att skina. Ta del av Seniorbolagets breda utbud du med!

För mer information kontakta Seniorbolagets projektledare Jörgen Nilsson

Telefon 010-175 19 47

Ja, jag vill anlita en senior!