Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Katrineholm

Det krävs både tid och skicklighet för att lyckas i trädgården, och inte ens det är en garanti för att det kommer att bli som du vill ha det. En trädgård är levande, vilket betyder att du kommer behöva arbeta med den om och om igen, för arbetet är aldrig klart. Det betyder att mer kraft och tid går åt. Då kan det vara skönt att ta professionell hjälp ibland. Det är precis det du hittar här från våra skickliga trädgårdsmästare från Katrineholm!

Spara tid och kraft 
Hos oss på Seniorbolaget lägger du din trädgård i trygga händer. Det är vana experter som står för jobbet som hela sina yrkesliv har arbetat med att göra svenska trädgårdar vackrare. Det betyder du sparar väldigt mycket tid och kraft när du slipper arbeta med din trädgård, samtidigt som resultatet blir vackert och inbjudande. Trädgårdsskötsel i Katrineholm har med andra ord aldrig varit enklare att ordna, och våra erfarna trädgårdsmästare vet hur man snabbt och enkelt får till en betydande förändring, på det sätt som du önskar.

Låt trädgården blomstra
För det är i slutändan du som bestämmer vad som ska göras. Det kan vara allt från att ta ett nytt grepp om din trädgård och planera för ett framtida utseende, eller så kan det vara en något enklare uppgift med gräsklippning här i Katrineholm. Oavsett vad du väljer så kommer varenda tjänst vara av yppersta kvalité, då den utförs av människor som längtar efter att få fortsätta bidra med sina ovärderliga kunskaper. Ge din trädgård den bästa chansen att bli vacker med oss på Seniorbolaget!

För mer information kontakta Seniorbolagets Berithe Posanius

Telefon 010-175 19 39

Ja, jag vill anlita en senior!