Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Eskilstuna

Vi älskar att ta hand om våra trädgårdar, men det kräver tid och kraft för att det ska se bra ut över tid. En trädgård är levande, och det betyder att en insats inte är permanent utan måste om och om igen upprepas för att trädgården ska vara så fin som du vill att det ska vara. Det säger sig självt att det krävs mycket engagemang att få till det, speciellt när man kanske inte har expertkunskaperna. Det gäller såväl små som stora trädgårdar. Då är det klokt att ta hjälp.

Spar tid och energi
Hos oss på Seniorbolaget hittar du de trädgårdsmästare i Eskilstuna som kan hjälpa dig både med planering och utförande. Kanske vill du ta ett omtag med din trädgård, eller så kanske du är ute efter gräsklippning. Oavsett vad så kommer vi att kunna ordna professionellt trädgårdsarbete i Eskilstuna med omnejd. Genom oss sparar du alltså både tid och ork när du låter någon av våra trädgårdsmästare ta hand om röjning, planering eller gräsklippning i Eskilstuna. Och det är inte allt – det är ditt behov av trädgårdsskötsel som styr.

Kunniga och erfarna seniorer
Vi har trädgårdsmästare som har bred och djup kunskap om svenska trädgårdar. De har ägnat ett helt yrkesliv åt dessa uppgifter, och det ger dig som kund en trygghet i vetskapen om att du lämnar över din trädgård i vana och kunniga händer. Gör en stor insats för din trädgård och spara samtidigt tid till dig själv genom att beställa trädgårdsarbete i Eskilstuna från våra kunniga trädgårdsmästare här på Seniorbolaget

För mer information kontakta Seniorbolagets Produktionschef Berithe Posanius

Telefon 010-175 19 39

Ja, jag vill anlita en senior!