Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Ystad

Många tycker att trädgårdsarbete är kul men det kan lätt bli påfrestande för kroppen att ligga på knä i rabatterna eller putta gräsklipparen framför sig. Det är också en tidskrävande aktivitet och eftersom en fin och välskött trädgård är en färskvara behöver den regelbunden omsorg. Seniorbolagets trädgårdsskötsel i Ystad hjälper dig att ta hand om din trädgård såväl sommar som vinter. Du kan boka återkommande abonnemang eller enstaka tillfällen och stor del av arbetet är också avdragsgillt. Det betyder att du som har rätt till RUT-avdrag endast betalar halva priset.

Arbetsglädje och rutin
När du beställer trädgårdsskötsel i Ystad skickar vi seniorer som under ett helt liv samlat på sig kunskap om trädgården och hur den bör skötas på bästa sätt. Väl inarbetade rutiner för ett effektivt arbeta och dessutom en arbetsglädje som bara människor som inte vill sluta arbeta har.
Bra att veta är att seniorerna först och främst arbetar utifrån de redskap och maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats. Möjlighet att hyra verktyg finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

För mer information kontakta Seniorbolagets Regionchef Björn Sanderberg

Telefon 010-175 19 11

Ja, jag vill anlita en senior!