Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Landskrona

Har du en trädgård som behöver tas om hand mer än vad du orkar eller hinner med? Seniorbolagets trädgårdsskötsel i Landskrona tar hand om din trädgård i den omfattning du önskar. Det kan handla om återkommande skötsel eller trädgårdsarbeten vid enstaka tillfällen. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med så tar våra trädgårdsarbetare i Landskrona hand om arbetet.

Ett arbetsliv av erfarenheter
Seniorbolagets trädgårdsskötsel i Landskrona utförs av människor som under ett helt arbetsliv samlat på sig kunskap och erfarenhet. Tillsammans med trix och husmorsknep från den gamla goda tiden utfös genuina arbeten i trädgårdar runt om i Landskrona. Anlita oss du med!

Enkelt att anlita oss 
När Seniorbolaget arbetar använder vi kundens redskap och verktyg. Oftast finns de redskap som behövs på plats men om något saknas hjälper vi till att införskaffa vad som behövs. Det är med andra ord enkelt att anlita Seniorbolagets trädgårdsskötsel i Landskrona. Allt du behöver göra är att fylla i beställningsformuläret på hemsidan eller ringa seniorbolaget på närmaste ort. Sedan löser vi resten!

För mer information kontakta Seniorbolagets projektledare Ulf Johnsson

Telefon 010-175 19 12

Ja, jag vill anlita en senior!