Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Kristianstad

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Kristianstad? Kontakta oss på Seniorbolaget så hjälper vi dig! Kanske vill du bara få din trädgård att blomstra lite extra. Eller så är du trött på det tunga arbete som en trädgård kan innebära. Vi ser till att du får den arbetskraft, professionalitet och kvalitét du behöver för att du ska bli nöjd med resultatet i din trädgård.

Hitta rätt person för ditt jobb
Det kan vara svårt att hitta rätt bland alla trädgårdstjänster som erbjuds på nätet. När du anlitar en trädgårdsarbetare är det viktigt att det är en person med rätt kompetens som du samtidigt kan lita på. På Seniorbolaget i Kristianstad värdesätter vi din tid och vill inte att du ska behöva leta runt för att hitta rätt person. Hos oss hittar du människor som har ett yrkesliv i ryggen. Du kan på så sätt känna dig helt trygg med ditt val när du anlitar våra trädgårdsskötare i Kristianstad.

Alla typer av trädgårdsjobb
Passa på att spara din tid och ork till något annat – eller välj ut de delar av trädgårdsarbetet som du tycker är roligast och låt oss göra resten. Oavsett om du behöver hjälp med stora eller små arbeten, kontinueligt eller vid enstaka tillfällen kan du kontakta oss på Seniorbolaget i Kristianstad.

För mer information kontakta Seniorbolagets Regionchef Björn Sanderberg

Telefon 010-175 19 13

Ja, jag vill anlita en senior!