Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Hässleholm

Våra svenska trädgårdar är fantastiska platser, och ingen är den andra lik. För att hålla just din trädgård i topptrim så behövs alltså unika kunskaper och åtgärder. Det är många gånger också ett gissel att lyckas i trädgården, eftersom det krävs både tid och kunskap för ett bra resultat. Dessutom behöver arbetet göras om och om igen för att din trädgård ska fortsätta vara precis som du vill ha den. Tid och kunskap kring trädgårdsskötsel är kanske en bristvara för dig eller så letar du efter nya sätt att ta dig an dina trädgårdsdrömmar. Då gör du klokt i att anlita trädgårdsmästare i Hässleholm av oss på Seniorbolaget!

Kunniga trädgårdsarbetare 
Här hos oss hittar du de människor som är experter på trädgårdarbetet, i Hässleholm såväl som övriga delar av Sverige. De besitter en kunskap som kommer att göra stor nytta i din trädgård, oavsett om det är ett omfattande arbete som du behöver hjälp med eller bara specialkunskaper inom ett visst område. Hela deras yrkesliv har de ägnat åt att lära sig om trädgårdsskötsel, och det har gett våra trädgårdsarbetare kunskaper och färdigheter som kan ordna till och med den mest svårbemästrade trädgården.

Få mer fritid 
Det är upp till dig att avgöra vad du behöver hjälp med. Oavsett om det så är ett helhetsgrepp på trädgården eller bara hjälp med gräsklippning i Hässleholm så kan du lita på ett väl utfört arbete från våra trädgårdsmästare. Med hjälp av vår kunniga personal investerar du både i dig själv och din trädgård, för att också kunna njuta av trädgården istället för att enbart arbeta i den!

För mer information kontakta Seniorbolagets Produktionschef Hans Antonsson

Telefon 010-175 19 14

Ja, jag vill anlita en senior!