Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete, man klipper häck
Gräsklippning
Trädgårdsskötsel, Trädgårdsarbete, kratta löv
Gräsklippning

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Eslöv

Vi tar hand om ert Trädgårdsarbete i Eslöv. Drömmer du om en vacker trädgård men saknar intresset och passionen för att sköta om den? Eller är det kanske bara så att tiden inte riktigt räcker till. För dig som behöver hjälp med att pyssla och sköta om din trädgård har vi på Seniorbolaget duktiga trädgårdsarbetare. Du kan välja mellan att låta oss göra hela jobbet. Eller så kan du låta oss ta de delar som känns jobbigast och ta hand om det roliga arbetet själv. Oavsett om det rör sig om gräsklippning, odling eller rensning av ogräs kan du lita på att jobbet blir gjort med kvalitét av våra erfarna trädgårdsarbetare. Dem kan redskapen, verktygen och har koll på de viktiga detaljerna som får din trädgård att blomstra lite extra.

Få din trädgård att grönska
När du anlitar en trädgårdsarbetare från Seniorbolaget kan du lita på att jobbet blir gjort snabbt och ordentligt medan du själv får tid över till annat. Du som är intresserad av trädgårdsarbete kan dessutom passa på att få tips av våra trädgårdsarbetare i Eslöv för vad du själv kan göra för att din trädgård ska bli extra grön och blomstrande. Ta kontakt med oss redan i morgon så hjälper vi dig med det du behöver!

Vår trygghet och kompetens 
Vi vill erbjuda dig i Eslöv som inte är så road av att själv ligga på knä i rabatten, men älskar när den ser välskött och blomstrande ut, trädgårdsskötsel. För oss låter det som en bra deal att låta pigga, erfarna seniorer sköta gräsklippningen medan du sköter andra viktigheter. Våra seniorer arbetar effektivt och metodiskt och vad det gäller kunskap och erfarenhet kan du känna dig trygg.

För mer information kontakta Seniorbolagets projektledare Ulf Johnsson

Telefon 010-175 19 12

Ja, jag vill anlita en senior!