Hemstädning & Fönsterputs
Hemstädning & Fönsterputs, dammsugning
Hemstädning & Fönsterputs
Hemstädning & Fönsterputs, dammsugning

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Ystad

Tillhör du oss som älskar att komma hem till ett nystädat hem och skinande rena fönster? Ett städat hem är en färskvara som du måste underhålla i stort sätt hela tiden. För vissa kan det ta en del på kroppen och många har inte riktigt den tiden som arbetet kräver. Vi föreslår att du tar hand om din kropp och sparar din tid till något som förgyller din tillvaro, så löser vi städproblemet! Låt Seniorbolaget ta hand om er städning och fönsterputs i Ystad

Alla typer av städ
Seniorbolaget erbjuder hem- och flyttstäd till såväl privatpersoner som företag i Ystad.
Glöm inte att vi även kan hjälpa till med själva flytten. Seniorbolaget utför bortforsling av möbler och dylikt. Allt enligt dina önskemål.
Kontakta oss för att boka eller få mer info om hem-, flyttstäd genom att skicka en förfrågan här på hemsidan eller ring till regions- eller produktionschefen närmast där du bor. Vi återkommer med kort varsel!

Skinande rena fönster
Tillhör du oss som älskar nytvättade fönster? Seniorbolagets fönsterputs i Ystad garanterar dig skinande rena fönster. Boka fönsterputs i Ystad via seniorbolaget ett par gånger om året, för du vet väl att fönsterputs lika väl som städning är avdragsgillt. För dig som har rätt till RUT-avdrag putsar vi alltså fönstren till halva priset! Kontakta oss för offert och mer info!

För mer information kontakta Seniorbolagets Regionchef Björn Sanderberg

Telefon 010-175 19 11

Ja, jag vill anlita en senior!