Hemstädning & Fönsterputs
Hemstädning & Fönsterputs, dammsugning
Hemstädning & Fönsterputs
Hemstädning & Fönsterputs, dammsugning

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Eslöv

Kanske är du en hejare på att dammsuga men ogillar mattpiskandet? Eller så vill du helst bara slippa allt som har med städning att göra. Lägga din tid på något du tycker är betydligt roligare. Passa på att få en extra stunds avkoppling efter jobbet och under helgerna genom att anlita en städare från Seniorbolaget i Eslöv. Städning och Fönsterputs i Eslöv med Seniorbolagets duktiga seniorer.

Få tid över till annat
Att anlita städhjälp i hemmet blir allt mer vanligt och populärt i vårt tidspressande samhälle. Det är en chans att spara tid på sådant som du kanske gärna slipper så att du får mer tid över till dina intressen och sådant som får dig att må bra.

Strålande resultat 
När du beställer städhjälp från Seniorbolaget i Eslöv kan du räkna med att jobbet blir gjort med stor noggrannhet och yttersta proffesionalitet. Våra städare har ett helt yrkesliv av erfarenhet med sig och får ditt hem att skina på nolltid. Det viktigaste för oss är att du som kund blir hundra procent nöjd med resultatet, därför ser vi till att du får rätt person på rätt plats, oavsett vilken typ av städning du vill ha hjälp med. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få ditt hem att stråla samtidigt som du får tid över till annat!

För mer information kontakta Seniorbolagets projektledare Ulf Johnsson

Telefon 010-175 19 12

Ja, jag vill anlita en senior!