Seniorbolaget tar hand om din trädgård

Det är underbart att ha en stor trädgård att njuta av. Beundra alla fina rabatter och en nyklippt gräsmatta. Njuta av favoritplatsen under äppelträden. Trädgården ska vara en plats för rekreation.

En trädgård kräver dock mycket tid och ork. Det är viktigt att planera smart och prioritera vad som är viktigt för dig. När tiden eller orken inte räcker till och du får dåligt samvetet kan du vara lugn, anlita seniorbolagets entusiastiska seniorer som har stort intresse för trädgårdar och trädgårdsskötsel.

Du kan anlita Seniorbolaget för enstaka uppdrag, som tex trädfällning eller trädgårdsröjning. Eller så abonnerar du på din egna trädgårdsmästare, som då kommer hem på tider som passar dig.

Vi har seniorer med stor rutin av skog-, park- och trädgårdsarbete. Vissa har jobbat som trädgårdsmästare, andra i skogen. Det gemensamma är att de har park och trädgård som intresse. De älskar äppleträd, rabatter och gräsmattor och allt annat som har med trädgårdar att göra. Seniorerna vet hur man rensar en blomsterrabatt och kan allt om stenpartier.

RUT-avdrag:
För hushållsnära tjänster kan du som kund få göra ett skatteavdrag på upp till 50% av timkostnaden.
På Skatteverkets webbplats www.skatteverket.se kan du läsa mer om vilka arbeten som ger rätt till skatteavdrag.