Trygg städning – hemligheten bakom ett rent hem

Vet du hemligheten bakom varje skinande rent hem? Vi avslöjar nu vår hemstädning. Som många andra familjer och hushåll har du säkert fullt upp i vardagen som det är. Låt våra yrkeserfarna seniorer frigöra mer tid i veckan åt dig genom att ta hand om hela städningen – helt efter dina önskemål.

Hur rent vill du ha det?
Som kund hos oss kan du själv välja hur många gånger i veckan du behöver hemstädning Våra seniorer hjälper dig att avgöra vad som skulle passa bäst för just ditt hem och din situation. När vi besiktar hemmet anpassar vi städningen just efter dina behov för bästa möjliga resultat. Har du några speciella önskemål? Inga problem, vi fixar det.

Där erfarenhet väger tyngst
Håller du med om att erfarenhet gör skillnad? Det gör vi också. När du anlitar oss att ta hand om din hemstädning är det våra seniorer som tar hand om uppdraget. Ofta med ett helt yrkesliv i ryggen har de många gånger kompetens som många andra städföretag inte har. Resultatet? Trygg och grundligt genomförd städning varje vecka.

Mer tid, mindre pengar
Så slipp stressen att försöka få ett skinande rent hem varje vecka på egen hand och få mer tid till viktigare saker i livet som till exempel familj och vänner. Missa inte heller möjligheten till RUT-avdrag på våra hushållsnära tjänster.

Gör som många andra – välj hemstädning från Seniorbolaget.