Barnpassning

Våra trygga och pålitliga seniorer kan hämta dina barn från dagis och skola, följa dem hem och ordna mat till dem. Underhålla dem och hjälpa till med läxor tills föräldrarna är hemkomna från sina dagsverk.

För nästan alla barnfamiljer är tillsyn av barn en självklar del av vardagslivet. Men det finns timmar, dagar, veckor eller till och med månader, då det är mindre lätt att få till vardagens ansvar för barnet/barnens tillsyn. För våra seniorer finns det en anledning till att barnbarnen kallas för livets delikates och att stunderna med barnen ger livet mer mening och glädje.

Anlita våra duktiga seniorer!
Våra seniorer har ett varmt intresse av att på bästa sätt bemöta era önskemål kring barnuppfostran och omvårdnad. De är ärliga med vilken hjälp de vill och kan ställa upp med.

Kanske vill du ha tillsynen ordnad under normal arbetstid eller så har du möjligen behov av våra tjänster på speciella tider under dag eller kvällstid. Det är alltid kunden som avgör stödet. Stödet kan vara att hämta barnen där de befunnits sig under dagen, närvara vid aktiviteter eller ge hjälp med läxläsning. Det kan finnas tillfällen då du har svårt att själv stanna hemma från jobbet eller avstår från att söka arbete för att du ska ta hand om ett sjukt barn, kanske har barnet ännu inte fått någon plats i barnomsorgen. Då har vi den rätta Bonusmormor för dig.

Genomförande plan
För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt är det viktigt att vi får veta så mycket som möjligt om era behov och önskemål. I Genomförandeplanen ska det framgå, vilka tider och dagar som vi avtalar om, aktiviteter, lite historik av nytta, eventuella allergier, kost och sömnbehov. Finns det husdjur, har ni krav på körkort eller andra väsentliga kunskaper.

Vill du jobba hos oss med barnpassning?

Är du en trygg och pålitlig person som vill jobba med barnpassning hos Seniorbolaget så är ni varmt välkomna att höra av er. Antingen kan ni fylla i formuläret på den här sidan och skicka in det eller så kan ni ni ringa till Seniorbolagets Regionschef i ert område. 

Skicka in din intresseanmälan