Njut av soliga sommardagar på en ny altan

Håller du med om att vår och sommar ska tillbringas i solen? Det gör vi också. Slipp jobbet att mäta, planera, snickra och bygga ihop din altan på egen hand. Seniorbolagets erfarna och kunniga hantverkare bygger en ny altan åt dig, så att du kan njuta av alla soliga dagar utomhus.

Många av våra seniorer har ett helt yrkesliv bakom sig. De har bland annat jobbat och utbildat sig som; Snickare, målare, hantverkare och byggare. För dig som kund betyder det här att du alltid kan räkna med ett väl utfört arbete. Våra seniorer avgör grundläggnings-typ med hänsyn till markförhållandena. Skall altanen byggas på berg eller på gräsmatta så krävs olika typer av grundläggning. En altan kan byggas på gjutna plintar eller på marknära syllar. Våra erfarna seniorer vet hur en altan kan byggas.

Svårt att komma igång och sätta första spiken? När du anlitar våra seniorer att bygga din nya altan är det enkelt från första början. Vi hjälper dig hela vägen från planering, råd om inköp, bygge och tips om framtida underhåll. Av våra seniorer får du alltid expertråd om hur jobbet ska göras.

Du vet väl om att du alltid har möjlighet till ROT-avdrag när du anlitar oss? Dessutom är vår arbetskraft billigare än till exempel vanliga hantverkare. Det här gör att du reducerar kostnaden för din nya altan och tjänar in de där härliga sommardagarna på altanen. Vi ordnar finansieringen – vad väntar du på?

Kontakta oss, så berättar vi mer