Anlita erfarna snickare, målare och hantverkare

Tummen mitt i handen? Svårt att få tid att måla huset eller bygga den där altanen som aldrig blir av? Oroa dig inte. Hos oss hittar du seniorer som är erfarna snickare, målare och hantverkare med ett helt arbetsliv bakom sig har de exakt vad du eller ditt företag behöver – rätt kompetens och stor passion för sitt jobb.

Där erfarenheten gör skillnad – den gamla skolan
Våra snickare, målare och hantverkare är en samling av erfarna yrkesmän och kvinnor. De må tillhöra den gamla skolan, men låt inte det lura dig. Med många års praktiskt lärande och utförande i de flesta av arbeten finns här gedigen kunskap – kunskap som gör skillnad. Vare sig du ska måla om lantstället eller renovera om i köket kan vi därför garantera dig ett väl utfört arbete.

Tid spelar roll
Även om du inte har tummen mitt i handen är det inte alla som har tid att renovera badrummet, måla om fasaden, reparera hål i taket eller bygga ut. Tiden räcker helt enkelt inte till. När du anlitar en snickare, målare eller hantverkare via oss får du mer tid över till annat, som att till exempel vara med familj och vänner.

Få ett prisvärt och väl utfört arbete du också – kontakta oss här, så berättar vi mer.

ROT-avdrag:
För husarbete kan du som kund få göra ett skatteavdrag på upp till 30% av timkostnaden. Avdraget gör vi direkt på din faktura.
För att du ska få skatteavdrag krävs att din fastighet är mer än 5 år gammal.
Du kan kontakta ditt skattekontor för att kontrollera hur stort avdrag du är berättigad till.