Bemanning

Seniorbolaget är även ett bemanningsföretag som jobbar inom yrkesområdena Lager, Industri, Administration & Kontor, Kundtjänst, Reception, Försäljning, Produktion och Butik. Seniorbolaget är medlem i Almega Bemanningsföretagen.

Personalbrist, planerad eller oplanerad, tillhör vardagen i de flesta företag. Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar. Våra seniorkonsulter fyller luckan när din egen personal är sjuk eller behöver vara ledig. Vi kan också rycka in när arbetsbelastningen blir för stor och din ordinarie personalstyrka inte räcker till.

Varför en Seniorkonsult?
Som företagare har du mycket att vinna på att anlita en seniorkonsult. Med rutin och erfarenhet från ett helt yrkesliv får du en pålitlig och seriös kollega som rycker in när det passar dig och ditt företag. Med Seniorbolaget kan du vara säker på att alltid ha personal med rätt kompetens. Bland våra kunder hittar du allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner i de flesta branscher.

Kontakta oss
Vill du veta mer om hur vi kan bistå dig och din organisation med personal så kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att alltid ligga på optimal bemanning och vara din resurs i både planerade och oväntade bemanningsförändringar. Behöver du hyra personal? – Hyr en senior!