Call to Action

Sed aliquam vulputate magna, in tempor lorem ornare id. Fusce mollis, magna non.

Om Seniorbolaget

Seniorbolaget såg dagens ljus våren 2008. Allt startade på Tjörn, norr om Göteborg. Första distriktet var Stenungsund, Tjörn och Orust. Från början sökte vi arbetsvilliga pensionärer som ville arbeta med hantverk, trädgård och städ, till att idag anställa personer i alla åldrar som vill välja själv hur mycket dem vill arbeta.

I början blev det mest privattjänster men under årens lopp har vi mer och mer förädlat våra olika affärsområden. Idag finns vi i många kommuner runt omkring i landet, fördelade på 7 större regioner och då framför allt i västra Sverige.

I början blev det mest privattjänster men under årens lopp har vi mer och mer förädlat våra olika affärsområden. Idag finns vi i många kommuner runt omkring i landet, fördelade på 7 större regioner och då framför allt i västra Sverige.En landsomfattande organisationsutveckling pågår och går ut på att vi skall bemanna varje region i Sverige så att alla ska kunna köpa tjänster från Seniorbolaget. I varje region anställs en Regionchef som har ansvaret för att identifiera och bemanna Produktionsområden som geografiskt täcker hela regionen. Varje produktionsområde får en Projektledare som blir den operativt ansvarige personen i det avgränsade området. Det är Projektledaren som anställer seniorer med erforderliga kompetenser. Finns även projekt ledarassistenter som specialiserat sig på ett av våra kompetensområden, inom antingen bygg, trädgård eller städ och på senare tid även Data, IT, TV-tjänst.