Vad kan vi hjälpa dig med idag?

Låt våra seniorer ta hand om hus och trädgård, så får du en enklare vardag.

Välj först vilken tjänst du vill ha hjälp med samt din närmaste stad.

För ett rent hem

Låt Seniorbolaget sköta er Städning

Som många andra familjer och hushåll har du säkert fullt upp i vardagen som det är. Låt våra yrkeserfarna seniorer frigöra mer tid i veckan åt dig genom att ta hand om hela städningen – helt efter dina önskemål.

Som kund hos oss kan du själv välja hur ofta du behöver hemstädning Våra seniorer hjälper dig att avgöra vad som skulle passa bäst för just ditt hem och din situation. När vi besiktar hemmet anpassar vi städningen just efter dina behov för bästa möjliga resultat. Har du några speciella önskemål? Inga problem, vi fixar det.

Håller du med om att erfarenhet gör skillnad?
Det gör vi också. När du anlitar oss att ta hand om din hemstädning är det våra seniorer som tar hand om uppdraget. Ofta med ett helt yrkesliv i ryggen har de många gånger kompetens som många andra städföretag inte har. Resultatet? Trygg och grundligt genomförd städning varje vecka.

Så slipp stressen att försöka få ett skinande rent hem varje vecka på egen hand och få mer tid till viktigare saker i livet som till exempel familj och vänner. Missa inte heller möjligheten till RUT-avdrag på våra hushållsnära tjänster.

Gör som många andra – välj hemstädning från Seniorbolaget.

Lokalvård
Det finns flera aspekter som talar för vikten av att de lokaler vi vistas i är rena och fräscha. I första hand är städningen viktig för att lokaler ska uppfattas som trivsamma. När vi städar bort smuts och bakterier minskar dessutom smittorisken för en del sjukdomar. Ytterligare en aspekt är hållbarheten av hus och möbler. När vi håller rent ökar chanserna för att hus och möbler håller längre. Oavsett om det gäller kontors-, butiks-, lager- eller boendelokaler så står Seniorbolagets kunniga städpersonal redo att hjälpa dig med städningen. Tillsammans med kunderna hittar Seniorbolaget lösningar som passar kundens specifika önskemål och vardag.

Tapet Seniorboalget
Vi söker nya medarbetare

Jobba med oss!

Att arbeta hos Seniorbolaget är ett bra sätt att hålla igång kropp och själ. Förutom att du rör på kroppen får du ett socialt umgänge där du träffar andra seniorer och kunder. Hos oss är du och det uppdraget du utför alltid försäkrat, vilket ger dig en extra trygghet i din anställning.