Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete på Orust

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Mikael Styrmark

Telefon: 010-175 19 26

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete på Orust

Vi har seniorer som tar hand om er trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete på Orust. Tröttnat på det ständiga slitet i trädgården eller vill du bara få lite mer tid över till annat? Vi på Seniorbolaget på Orust har professionella trädgårdsarbetare som gärna gör jobbet åt dig. Under tiden kan du ägna dig åt något helt annat eller bara välja ut de roliga bitarna som trädgårdsarbetet erbjuder. Låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla genom att ta kontakt med oss på Seniorbolaget!!

Effektiva och noggranna 
När det är dags att anlita hjälp med trädgårdsarbetet hemma är det viktigt att personen i fråga är någon du kan lita på och känna dig trygg med. Detta i kombination med stor kompetens och kunnande vill vi på Seniorbolaget på Orust erbjuda dig. Våra trädgårdsarbetare har ett helt yrkesliv bakom sig. De arbetar snabbt, effektivt och noggrannt och vet precis vad de ska göra för få till ett fint resultat i din trädgård. Arbetet präglas av stor arbetsglädje eftersom våra trädgårdsmästare inte arbetar för att de behöver, utan för att de tycker om det.

Pålitligt och enkelt 
För oss på Seniorbolaget på Orust är det viktigt att du som kund är nöjd med vårt arbete. Eftersom detta är den bästa marknadsföringen vi kan få. Vi är måna om att du ska känna dig bekväm med att ha våra anställda i ditt hem och vi lovar aldrig mer än det vi vet att vi kan leverera. Kontakta oss på Seniorbolaget på Orust redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete. Vi har ofta möjlighet att komma med kort varsel om detta är önskvärt.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: