Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Vänersborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Vänersborg

Boka Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Vänersborg från Seniorbolaget. Börjar det bli dags att klippa gräset? Via Seniorbolagets trädgårdsskötsel har du chansen att anlita abonnemang med återkommande gräsklippning och annan trädgårdsskötsel. Att klippa gräsmattan regelbundet är en självklarhet för dig som vill ha en välskött gräsmatta och faktum är att ju oftare du klipper den desto finare blir den. Seniorbolaget har en hel uppsättning av riktigt goa och duktiga gubbar och gummor som väntar på att hjälpa till med trädgårdsskötseln hos just dig!

Kunskap och rutin
Det är ofta en mycket gynnsam tjänst för dig som inte hinner eller orkar hålla ordning på trädgården. Våra arbetsglada avtals- eller ålderspensionärer utför arbeten med kunskap och rutin. Då seniorerna är både pigga och älskar att arbeta finns det ingen gräns på hur små eller stora eller små jobben bör vara. Vill du ha en ny gräsmatta så fixar vi det likaväl som vi planterar fröer eller klipper rosenbuskarna. Kontakta oss och berätta om vad vi behöver göra hemma hos dig, så utför Seniorbolaget din trädgårdsskötsel i Vänersborg!

Stor noggrannhet
När Seniorbolaget utför trädgårdsarbete i Vänersborg gör vi det med största noggrannhet. Vi hjälper även till att köpa in det material som behövs. Vad gäller verktyg så använder vi oss av de verktyg som du tillhandahåller. Saknas redskap hjälper seniorerna till att fixa fram vad som behövs för arbetet. När du är kund hos Seniorbolaget i Vänersborg kan du känna dig trygg. Vi är inte nöjda förrän du är det.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: