Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Ulricehamn

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ann-Sofie Käll

Telefon: 010-175 19 27

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Ulricehamn

Växer gräset snabbare än du hinner klippa? Ingen fara, vi har trädgårdsarbetare i Ulricehamn som hjälper dig. Hos Seniorbolaget i Ulricehamn kan du beställa trädgårdsskötsel för enstaka tillfällen eller återkommande abonnemang. Vi kommer hem till dig så ofta du önskar och utför naturligtvis de trädgårdssysslor hos er som ni vill. För dig som önskar boka abonnemangsbaserad trädgårdsskötsel så gör vi vad vi kan för att skicka en och samma person varje gång. Låt Seniorbolaget ta hand om er trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Ulricehamn.

Få en grönskande trädgård 
När du beställer trädgårdsskötsel i Ulricehamn kommer Seniorbolagets erfarna, rutinerade arbetare. Du kan räkna med att trädgårdsskötaren som kommer till dig själv valt att ta sig an just ditt uppdrag. Därför möts du allt som oftast av glada och trevliga människor som älskar att arbeta. Så sluta stressa för att du ska hinna klippa gräset, rensa rabatterna eller lägga den där stengången. Vi är Seniorbolaget, vi har varit med om mycket, vi är rutinerade, vi älskar att arbeta och vi står redo att hjälpa dig hålla ordning i din trädgård. Ring oss så hjälper vi dig att skapa den grönskande och välskötta trädgården du alltid drömt om.

Trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Ulricehamn
För oss på Seniorbolaget i Ulricehamn är det viktigt att det är enkelt för dig när du vill anlita hjälp till din trädgård. Det kan vara svårt att vara säker på att man valt rätt. Vi vill därför sträva efter att du ska hitta rätt direkt – både när det gäller kompetens och personlighet för att du ska känna dig trygg med personen som kommer hem till dig. Våra trädgårdsarbetare i Ulricehamn har ett helt arbetsliv av kunskap, kompetens och erfarenhet från trädgårdsbranschen.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: