Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Trollhättan

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Trollhättan

Låt oss fixa er trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Trollhättan. Eftersom er trädgård kräver mycket för att hålla i ordning. Det gäller både små som stora trädgårdar. Vidare brukar själva kruxet vara vad som finns i den och hur man tar hand om det på bästa sätt. Att klippa gräset är hyfsat enkelt, men hur är det med de övriga delarna? Hur klipper du häckar eller hur tar du hand om odlingar? Det här är delar som vi gärna vill ha i våra trädgårdar, men som kräver kunskap och skickliga händer för att lyckas med. Det är vad du hittar hos oss på Seniorbolaget!

Lång erfarenhet av trädgårdsarbete
Hos oss hittar du de människor som är experter på trädgårdsskötsel i Trollhättan. Det är trädgårdsarbetare som har många, många års erfarenhet från yrket, och det ger dig tjänster som tagit lång tid att lära sig. Med oss får du alltså ett trädgårdsarbete i Trollhättan som baseras på bred och djup kunskap om svenska trädgårdar, samtidigt som du får det praktiska utförandet på expertnivå. Med andra ord har du får den en garanterat omhändertagen trädgård när du lägger den i händerna på våra skickliga trädgårdsmästare i Trollhättan!

Dina behov är viktiga
Det är också helt upp till dig vad du vill ha hjälp med. Antingen är det enstaka arbeten eller så är du ute efter ett mer övergripande projekt som hjälper dig att ta kontroll över trädgården. Oavsett vad du känner att du har för behov så får du snabb och professionell hjälp från oss på Seniorbolaget.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: