Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Trelleborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 11

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Trelleborg

Har du svårt att hinna eller orka med det stundtals tunga och tidskrävande arbetet som det kan innebära att ta hand om ett trädgårdsarbete i Trelleborg? Passa på att spara din tid till annat och låt de äldre få utlopp för sin energi och arbetsglädje. Våra trädgårdsarbetare i Trelleborg kan bistå med hjälp oavsett vilken typ av jobb det är du vill ha utfört.

Låt din trädgård att blomstra
Vi på Seniorbolaget i Trelleborg vill att det ska gå snabbt och enkelt för dig när du vill anlita hjälp med din trädgård. Därför ser vi till att du får rätt person med rätt kompetens samt rätt mängd arbetskraft redan från början. Våra professionella trädgårdsarbetare har ett helt yrkesliv inom branschen bakom sig. De besitter otroligt mycket kompetens, erfarenhet och kunskap om viktiga detaljer. För att du ska bli nöjd med det vi levererar håller vi alltid vad vi lovar. Samtidigt så arbetar vi tidseffektivt och noggrannt för att nå slutresultatet. Är du själv intresserad av trädgårdsarbete kan du även passa på att få en hel del tips och knep för hur du själv kan få din trädgård att blomstra.

Få tid över till annat
Ta vara på de äldres arbetsglädje och spara din egen tid och energi genom att anlita oss på Seniorbolaget i Trelleborg. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgårdsarbete och trädgårdsskötsel.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: