Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Torsby

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Rolf Nilsson

Telefon: 010-175 19 49

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Torsby

Vi har rutinerade seniorer som är duktiga på trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Torsby. Har orken och motivationen för att sköta om din trädgård tynat eller vill du helt enkelt lägga tiden på något du tycker är roligare? Berätta om vad du vill ha gjort i din trädgård så hjälper Seniorbolaget i Torsby dig. Våra trädgårdsarbetare är oftast inte professionella trädgårdsmästare utan förlitar sig på sin långa erfarenhet och smarta trädgårdstips för att få din trädgård att stråla!

Du bestämmer! 
Gräsklippning, köra bort sly, klippa häckar och buskar, lägga sten och rensa rabatter är några av de trädgårdsarbeten som Seniorbolaget i Torsby hjälper dig med. Du kan beställa våra tjänster som återkommande abonnemang eller vid enstaka tillfällen. För dig som är i behov av kontinuerlig trädgårdsskötsel avgör givetvis du intervallet för arbetstillfällena. Hoppas vi ses!

Alla typer av tjänster i Torsby
Det spelar heller ingen roll vad du är i behov av. Såväl gräsklippning som trädgårdsskötsel i Torsby finns i tjänsteutbudet som du kan beställa från våra trädgårdsmästare. Gör din trädgård vackrare redan idag med hjälp av professionellt trädgårdsarbete i Torsby från oss på Seniorbolaget. Det är människor med bred kunskap och mycket praktisk skicklighet som gör att din trädgård hamnar i goda händer.

Gör din trädgård vackrare redan idag, ta hjälp av en senior som är duktig på trädgårdsarbete i Halmstad. Ta del av vårt breda utbud du också!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: