Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Tibro

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Hans Örtlund

Telefon: 010-175 19 44

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Tibro

Behöver du hjälp att fixa till i din trädgård eller vill du bara ha lite avlastning med ogräsrensning, häck- eller gräsklippning? Nu kan du anlita en trädgårdsarbete i Tibro och passa på att själv få tid över till annat. Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig gärna. Dessutom kommer vi gärna med kort varsel om det är önskvärt. Vi har seniorer som är redo för ert uppdrag inom trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Tibro.

Låt din trädgård blomstra
För oss på Seniorbolaget i Tibro är det viktigt att det är enkelt för dig när du vill anlita hjälp till din trädgård. Det kan vara svårt att vara säker på att man valt rätt. Vi vill därför sträva efter att du ska hitta rätt direkt – både när det gäller kompetens och personlighet för att du ska känna dig trygg med personen som kommer hem till dig. Våra trädgårdsarbetare i Tibro har ett helt arbetsliv av kunskap, kompetens och erfarenhet från trädgårdsbranschen. De arbetar snabbt, effektivt och är noggranna med de viktiga detaljerna som krävs för att få din trädgård att blomstra.

Stor arbetsglädje
Låt de äldre få utlopp för sin energi och arbetsglädje och anlita en trädgårdsmästare från Seniorbolaget i Tibro redan idag. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster inom trädgård.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: