Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Stenungsund

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Mikael Styrmark

Telefon: 010-175 19 26

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Stenungsund

Behöver du hjälp inom trädgårdsarbete eller trädgårdsskötsel i Stenungsund? Hos oss på Seniorbolaget kan du få den arbetskraft och kompetens du behöver. Spara din egen tid och låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla. Vi tar hand om din trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Stenungsund.

Vi får din trädgård att blomstra 
Oavsett om du behöver hjälp med enklare trädgårdssysslor eller tyngre arbeten kan du ta kontakt med oss på Seniorbolaget. Våra professionella trädgårdsarbetare har ett helt arbetsliv av erfarenhet och kunskap från branschen med sig. De vet vad som krävs för att din trädgård ska blomstra. Dessutom har de massa tips och knep som de gärna delar med sig av om du är intresserad av att läs dig mer om trädgårdsskötsel. Som kund kan du känna dig helt trygg när du anlitar Seniorbolaget. Vi har alltid dina behov i fokus och det är viktigt för oss att du får rätt arbetskraft, kompetens och en person som du kan lita på. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få därför håller vi alltid vad vi lovar.

Få mer tid till annat 
Som kund kan du känna dig helt trygg när du anlitar Seniorbolaget. Vi har alltid dina behov i fokus och det är viktigt för oss att du får rätt arbetskraft, kompetens och en person som du kan lita på. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få därför håller vi alltid vad vi lovar. Se till att få mer tid över till sådant som du tycker är roligt och kontakta oss på Seniorbolaget i Stenungusnd redan idag så berättar vi mer. Vi kommer gärna med kort varsel.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: