Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Skövde

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Stefan Lönnberg

Telefon: 010-175 19 31

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Skövde

Behöver du hjälp med gräsklippning, rensning av ogräs eller plantering i rabatterna? Oavsett hur stora eller små arbetsuppgifter du vill ha hjälp med kan du kontakta oss på Seniorbolaget. Våra trädgårdsarbetare är proffs på trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Skövde och vet vad de ska göra för att din trädgård ska blomstra. Ta nytta av de äldres energi och arbetsglädje genom att ta kontakt med Seniorbolaget i Skövde redan idag!

Ett helt liv av erfarenhet
Vi på Seniorbolaget i Skövde värdesätter kompetensen och kunnandet hos de äldre, detta är något de har samlat på sig under ett helt arbetsliv inom trädgårdsbranschen. För dig som kund är det dessutom viktigt att personen som kommer hem till dig och hjälper dig med din trädgård är någon du kan lita på och känna dig trygg med. Nöjda kunder är det viktigaste för oss på Seniorbolaget och därför strävar vi efter att du ska slippa leta runt och istället få rätt person direkt. Genom åren har våra trädgårdsarbetare samlat på sig mängder av kunskap om trädgårdsskötsel i Skövde. När du anlitar oss kan du därför passa på att lära dig mer och få tips och råd i trädgårdsarbetet. Eller så kan du hitta på något helt annat medan vi sköter arbetet åt dig.

Kort varsel 
Behöver du hjälp med kort varsel? Vi har ofta möjlighet att komma igång snabbt. Kontakta oss på Seniorbolaget så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgrådsarbete och trädgårdsskötsel i Skövde.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: