Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Munkedal

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Munkedal

Har du svårt att hinna eller orka med det stundtals tunga och tidskrävande arbetet som det kan innebära att ha en trädgård? Våra trädgårdsarbetare i Munkedal kan bistå med professionell hjälp. Passa på att ta hjälp från oss med de delar av trädgårdsarbetet du helst vill slippa och lägg din egen tid på något du tycker är roligare. Vi fixar er trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Munkedal.

Låt din trädgård blomstra
Det kan vara både svårt och tidskrävande att hitta rätt när du letar efter trädgårdsarbetare. Vi på Seniorbolaget i Munkedal vill därför göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt. Våra professionella trädgårdsarbetare har ett helt yrkesliv inom branschen bakom sig och besitter mängder av erfarenhet, kompetens och kunskap om alla viktiga detaljer som krävs i arbetet för att din trädgård ska blomstra. Det är viktigt för oss på Seniorbolaget i Munkedal att du som kund är nöjd med både slutresultatet och bemötandet från vår sida. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få och du kan därför känna dig trygg.

Få tid över till annat
Låt de äldre få utlopp för sin energi och arbetsglädje samtidigt som du kan passa på att få tid över till annat! Oss kan du anlita oavsett hur stort eller litet arbete du behöver få avlastning med. Dessutom har vi ofta möjlighet att komma med kort varsel om det är önskvärt. Kontakta oss på Seniorbolaget i Munkedal redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgårdsarbete och trädgårdsskötsel.

Ta del av Seniorbolagets breda utbud ni också. Vi har många seniorer med lång erfarenhet och rutin från flera olika branscher för dig att ta del av. Rutin + Erfarenhet + Kunskap = SENIOR.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: