Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Malmö

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Jan Lagerwall

Telefon: 010-175 19 13

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Malmö

Behöver du hjälp med Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Malmö med omnejd? Låt arbetsglädje hos de äldre bli till nytta för alla genom att kontakta oss på Seniorbolaget! Vi hjälper dig med kort varsel inom alla typer av trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Malmö – oavsett om det handlar om små eller stora projekt.

Arbetsglädje och kompetens 
När du ska anlita en trädgårdsarbetare är det viktigt att det blir rätt. Dels vill du kunna känna dig trygg med personen som kommer hem till dig och dels vill du ha en person med rätt kompetens och erfarenhet inom trädgård. På Seniorbolaget i Malmö är vi måna om att du ska slippa leta och vill därför se att du får rätt arbetskraft och rätt kompetens direkt från start. Våra trädgårdsskötare har arbetslivserfarenhet från ett helt liv inom branschen. Dessutom arbetar de inte för att de behöver utan för att de vill. Detta gör att arbetet präglas av stor arbetsglädje och vilja att leverera kvalitet. Vi på Seniorbolaget i Malmö vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få – därför ser vi alltid till att hålla vad vi lovar!

Få mer tid över 
Som kund kan du känna dig helt trygg när du anlitar Seniorbolaget. Vi har alltid dina behov i fokus och det är viktigt för oss att du får rätt arbetskraft, kompetens och en person som du kan lita på. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få därför håller vi alltid vad vi lovar. Se till att få mer tid över till sådant som du tycker är roligt och kontakta oss på Seniorbolaget i Malmö redan idag så berättar vi mer.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: