Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Kungälv

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Mikael Adielson

Telefon: 010-175 19 25

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Kungälv

Saknar du tid och intresse för att greja i trädgården men drömmer ändå om en välskött gräsmatta och blomstrande rabatter? Nu har du chansen att hyra trädgårdsskötsel i Kungälv. Seniorbolagets trädgårdsarbete i Kungälv utförs av erfarna pensionärer som hjälper dig att ordna det du inte orkar eller hinner. Oavsett om det gäller gräsklippning, plantering, häckklippning eller stenläggning så hjälper vi dig. Du ska njuta av att vara i din trädgård, inte våndas av att du inte orkat gödsla gräsmattan eller rensat rabatterna. Hyr in en Senior som fixar din trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Kungälv istället!

Erfarenhet och kunskap
Våra trädgårdsarbetare på Seniorbolaget bär på kunskaper och erfarenheter från ett helt arbetsliv. Senioren som kommer till dig har själv valt uppdraget och är med största sannolikhet både arbetsam och glad i hågen. Det blir både personligare och trevligare på det sättet och i kombination kunskapen och erfarenheten tycker vi att vi hittat ett hållbart koncept.

Du väljer omfånget
Vill du ha seniorernas arbetsglädje och erfarenhet i din trädgård? Du har möjlighet att få både återkommande abonnemangsskötsel eller enstaka insatser. Boka trädgårdsskötsel i Kungälv redan idag!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: