Anlita Seniorbolaget för

Trädgårdsskötsel och Trädgårdsarbete i Åmål

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Monica Lindstrand

Telefon: 010-175 19 36

Anlita Seniorbolaget för trädgårdsskötsel och trädgårdsarbete i Åmål

Låt oss fixa er trädgårdsskötsel och trädgårdarbete i Åmål. Det är en hel del som ska göras för att få en fin och välskött trädgård att njuta av. Dessutom räcker det inte att man utför arbetet en gång, sysslor som gräsklippning rensning av ogräs, klippning av buskar och häckar med mera är sådant som måste underhållas hela tiden eller med jämna mellanrum. Seniorbolagets trädgårdsarbete i Åmål har därför samlat ihop ett gäng pigga seniorer som kan hjälpa dig med allt detta via ett abonnemang som du kan beställa av oss. Självklart kan du även beställa enstaka trädgårdstjänster som stenläggning eller bortforsling av sly men under sommarmånaderna kan vi verkligen rekommendera ett abonnemang för återkommande gräsklippning. Du vet väl att gräsmattan blir finare desto oftare du klipper den!

Lämna din trädgård i trygga händer
Rutin, kunskap och ett trevligt bemötande, är detta egenskaper du värdesätter hos en trädgårdsarbetare så ska du hyra in seniorbolaget. Här på Seniorbolagets hemsida kan du enkelt beskriva sysslor du vill ha utförda så kontaktar vi dig så snart vi kan. Det går även bra att ringa och boka om du vill ha trädgårdsskötsel i Åmål. Hos Seniorbolaget är din trädgård alltid i trygga händer!

Låt din trädgård blomstra med vår hjälp
För oss är det absolut viktigaste att du som kund känner dig nöjd med resultatet eftersom vi vet att det är den bästa marknadsföringen vi kan få och vi håller därför alltid vad vi lovar. Därför kan du känna dig helt trygg när du anlistar Seniorbolaget i Åmål för att ta hand om din trädgård. Spara din egen tid och ork och låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla. Våra seniorer sköter om er trädgårdsskötsel och trädgårdarbete i Åmål.

Ta del av Seniorbolagets breda utbud du med. Vi har många  seniorer med rutin och erfarenhet från flera olika branscher för dig att ta del av. Rutin + Erfarenhet + Kunskap = SENIOR.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: