Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Vänersborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Vänersborg

Beställ städning och fönsterputs i Vänersborg! Som abonnemangskund hos Seniorbolaget utför vi regelbunden hemstädning i ditt hem. Självklart försöker vi så långt det går att skicka samma person på samma dag varje vecka. Det hela börjar med ett samtal där vi går igenom vad just du behöver hjälp med. Hemstäd i Vänersborg behöver inte vara svårare än så om du beställer av Seniorbolaget

Få mer tid till annat
Idag är det allt fler som har råd att anlita hemstäd i Vänersborg på grund av RUT-avdraget. Visst kan man städa själv. Däremot är hemstäd i Vänersborg en tjänst som ger ditt liv mervärde i form av fritid, och vidare frihet att disponera mer tid som du själv vill.

Skinande rent
Fönsterputs är också en syssla som många drar sig för att utföra. Anlitar du fönsterputs i Vänersborg kan du räkna med skinande fönster. Våra seniorer arbetar utifrån erfarenheter och effektiva rutiner som de har format under deras livstid. Fönsterputs i Vänersborg är att rekommendera för dig som får ont i axlar och nacke av belastningen, vidare inte har den tid som krävs eller helt enkelt tycker att det är urbota tråkigt att tvätta fönster!

Få tid över till annat som är roligare
Spara tid, kraft och ork och åt de äldres arbetsglädje bli till nytta för er. Kontakta oss på Seniorbolaget redan idag så hjälper vi dig med städning och fönsterputs. Vi kommer gärna med kort varsel om det är önskvärt. ta del av Seniorbolagets breda utbud av tjänster du också!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: