Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Uddevalla

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Uddevalla

Letar du efter städare som kan hjälpa dig att hålla fint i ditt hem? Låt oss på Seniorbolaget hjälpa dig med städning och fönsterputs i Uddevalla, de hushållssysslor du inte hinner eller orkar med. Du kan anlita oss oavsett om du behöver hjälp med hela hushållsarbetet eller några utvalda delar som exempelvis fönsterputsning. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att du får rätt arbetskaft och kompetens för det du vill ha hjälp med i hemmet.

Hitta rätt kompetens
Det kan vara svårt att hitta rätt bland alla städfirmor som finns ute på marknaden. Dels är det viktigt att hitta ett seriöst företag med personer som du kan lita på och dels är det viktigt att personerna besitter rätt kompetens för att utföra arbetet. Våra städare och fönsterputsare i Uddevalla har ett helt yrkesliv av erfarenhet från branschen bakom sig. De har därmed mängder av kunskap, kompetens och erfarenhet som de gärna vill få utlopp för. Som kund kan du därför känna dig helt trygg när du anlitar Seniorbolaget i Uddevalla för att få hjälp med städningen hemma.

Kommer med kort varsel 
Passa på att få tid över till annat samtidigt som de äldre får utlopp för sin energi och arbetsglädje! Kontakta oss på Seniorbolaget i Uddevalla redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom hemmastäd och fönsterputs. Vi har ofta möjlighet att komma med kort varsel om det är önskvärt.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: