Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Trelleborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 11

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Trelleborg

Vi tar hand om er städning i Trelleborg. Har du svårt att få tiden att räcka till åt allt hushållsarbete som ett hem kan kräva? Varför inte välja bort de tråkiga arbetsuppgifterna och istället ägna dig åt sådant som ger dig glädje och energi. Vi på Seniorbolaget i Trelleborg kan bistå med professionell arbetskraft till diverse hushållsarbeten som städning, fönsterputsning och liknande – oavsett om det gäller små eller stora arbeten. Dessutom har vi ofta möjlighet att rycka ut med kort varsel om det skulle behövas städning i Trelleborg.

Trygghet och kompetens
För oss på Seniorbolaget i Trelleborg är det viktigt att göra det så enkelt som möjligt för dig när du vill anlita städhjälp i hemmet. Dels är det viktigt att du får en person som du kan känna dig trygg med och dels är det viktigt att du får rätt arbetskraft och kompetens för jobbet som ska utföras. Våra städare i Trelleborg har ett helt yrkesliv inom städbranschen med sig och besitter mängder av kompetens, erferenhet och kunskap om de viktiga detaljerna. För att du som kund ska vara nöjd ser vi till att bedriva arbetet både tidseffektivt och med stor noggrannhet.

Stor arbetsglädje
Ta vara på de äldres energi och arbetsglädje och spara din egen kraft åt något roligare. Kontakta oss på Seniorbolaget i Trelleborg redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom städ och fönsterputs.

Seniorbolaget erbjuder ett stort antal tjänster, vi hjälper dig både i din trädgård och med städningen hemma – ta del av vårt breda utbud du också! Rutinerade seniorer finnes…

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: