Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Torsby

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Rolf Nilsson

Telefon: 010-175 19 49

Anlita Seniorbolagets personal för hemstädning och fönsterputs i Torsby

Vi tar hand om Städning och Fönsterputs i Torsby. Hemstädning? Fönsterputs? Flyttstädning? Berätta för oss på Seniorbolaget hur vi kan underlätta din vardag. När det gäller hemstädning i Torsby kommer vi så ofta ni önskar och utför naturligtvis de uppgifter ni önskar. Vid löpande uppdrag skickas en och samma person varje gång. Vill ni ha städningen utförd när ni inte är hemma så löser vi detta genom att upprätta överenskommelser kring nyckel etc. Hemstädning i Torsby ger dig möjligheten att njuta av ditt hem samtidigt som du inte behöver lägga tid och energi på att hålla det iordning. Unna dig själv en harmonisk vardag, beställ hemstädning av Seniorbolaget redan idag!

Underlättar för dig
Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än fönsterputsning eller finns inte orken för det längre? Då hjälper Seniorbolagets fönsterputsare i Torsby dig gärna med detta. Våra städare och fönsterputsare i Torsby har lång erfarenhet och goda jobbrutiner. Oftast är de inte professionella fönsterputsare, men förlitar sig på sin långa erfarenhet och smarta husmorstips för att få dina fönster skinande rena. När Seniorbolaget utför fönsterputs använder vi oss utav dina redskap. Om material saknas hjälper vi dig gärna med inköpen.

Mångårig erfarenhet av städning och fönsterputs i Torsby
Våra städare har ett helt yrkesliv bakom sig som gett dem färdigheter inom städning som kommer dig till nytta. Med deras hjälp blir alltså städning i Torsby med omnejd ett tidseffektivt projekt, samtidigt som det görs med en noggrannhet som bara flertalet år av erfarenhet kan åstadkomma. Ta del av vårt breda utbud du också!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: