Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Sundsvall

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Eva Skog

Telefon: 010-175 19 51

Anlita Seniorbolagets personal för hemstädning och fönsterputs i Sundsvall

Vi vet hur mycket tid hushållsarbete kan ta av din vardag. Det är en del av livet, någon vi alla måste hantera på ett sätt eller annat. Antingen biter du i det sura äpplet och gör så mycket som du hinner med, i konkurrens med andra aktiviteter. Eller så väljer du ett alternativ som sparar dig tid och samtidigt ger dig ett fantastiskt städresultat. Således anlitar du oss på Seniorbolaget för att få professionell städhjälp här i Sundsvall!

Få tid till annat
Från oss kan du få hjälp av människor som ägnat många år åt att göra precis det. De har genom sitt yrkesliv lärt sig alla de hemligheter och tricks som behövs för att genomföra ett städarbete både snabbt och grundligt. Det här är praktiska kunskaper som du kan dra nytta av i din vardag. Vidare som hjälper dig att bättre få ihop livspusslet och ägna tid åt sådant som du hellre vill göra, som träning, umgänge eller bara vanlig vila. Att beställa städning i Sundsvall från oss är alltså ett enkelt sätt för dig att få ett mer harmoniskt hem!

Dina önskemål styr
Arbetsuppgifterna inom hushållsarbetet är många till antalet och det är du som vet vad du behöver hjälp med. Vi kan erbjuda dig tjänster oavsett vad du är ute efter, om det så är en grundläggande städning eller bara enkel fönsterputs här i Sundsvall. Städning i Sundsvall är en populär tjänst att beställa, som många använder sig av, och med oss får du chansen att snabbt och enkelt lösa en, många gånger, jobbig och tidskrävande pusselbit i ditt liv

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: