Anlita Seniorbolaget för

Städning och Fönsterputs i Nässjö

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Lennart Ljungdahl

Telefon: 010-175 19 19

Anlita Seniorbolaget för städning och fönsterputs i Nässjö

Behöver du hjälp att hålla smutsen borta i hemmet? Har du dessutom svårt att få tid till att putsa alla de där fönstren? Låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla. Följaktligen genom att ta hjälp av våra duktiga städare på Seniorbolaget i Nässjö. Du kan vända dig till oss oavsett vilken typ av arbetssysslor inom städ du vill ha hjälp med.

Trygghet och kunskap
Vi på Seniorbolaget i Nässjö vill göra det så enkelt som möjligt för dig när du vill anlita städhjälp i hemmet. För det första ser vi till att du får en person med rätt kompetens på området. Vi är även måna om att du som kund hos oss ska känna dig helt trygg med personen som kommer hem och städar hos dig. Våra städare på Seniorbolaget i Nässjö har ett helt yrkesliv av arbetslivserfarenhet och kunskap med sig. De vet hur de ska städa för att få ditt hem att skina. Dessutom gör de det med stor arbetsglädje eftersom de numera endast arbetar för att de vill – inte för att de behöver.

Trygghet med slutresultatet
Att du som kund känner dig trygg och är nöjd med slutresultatet vi levererar är otroligt viktigt för oss på Seniorbolaget i Nässjö. Vi vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få och vi håller alltid vad vi lovar.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: