Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Malmö

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Jan Lagerwall

Telefon: 010-175 19 13

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Malmö

Anlita Seniorbolaget för städning och fönsterputs i Malmö! Har du svårt att få tiden att räcka till för städning och att hålla rent hemma? Vill du kanske bara lägga tiden på något du tycker är roligare? Låt de äldres arbetsglädje bli till nytta.

Trygga och effektiva seniorer
Vi vill att valet ska vara enkelt för dig när du ska anlita städhjälp hemma. Dels ser vi till att du får en person med rätt kompetens och kunskap inom städning i Malmö. Dels vill vi att du ska känna dig hundra procent trygg med personen som kommer hem till dig. Våra anställda städare på Seniorbolaget i Malmö har inget behov av att jobba – de gör det bara för att de tycker att det är roligt. De städar snabbt, effektivt och noggrannt. Dessutom har de yrkeserfarenhet och kunskap från ett helt arbetsliv inom städbranschen och vet precis vad de ska göra för att få ditt hem att skina. På så sätt kan du känna dig lugn när du väljer städhjälp från Seniorbolaget i Malmö.

Tid över till annat
Se till att få mer tid över till dina vänner, familjen och din fritid och kontakta oss på Seniorbolaget i Malmö så hjälper vi dig med städningen! Vi har ofta möjlighet att komma med kort varsel.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: