Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Landskrona

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ulf Johnsson

Telefon: 010-175 19 12

Anlita Seniorbolagets personal för hemstädning och fönsterputs i Landskrona

Det är ingen nyhet att trivseln och harmonin i ett hem ökar om det är rent och i ordning. Svårare är det för många att hålla bostaden just ren och i ordning. Ofta känns det som att det går väldigt fort att stöka ner i förhållande till hur lång tid det tar att städa. Det är med andra ord ett moment som stressar många. För att underlätta vardagen erbjuder Seniorbolaget återkommande abonnemangstäd. Du bestämmer själv nivån på städningen, när och hur ofta du vill att vi städar. Självklart går det också bra att beställa enstaka städ eller fönsterputsning.

Nöjda kunder – Viktigast för oss!
Seniorbolagets hemstäd i Landskrona ser nöjda kunder som bästa marknadsföringen. Därför är det viktigt för oss att du säger till om något skulle gå snett eller du på något sätt är missnöjd. Fönsterputs och hemstäd i Landskrona utförs av effektiva och rutinerade äldre som med noggrannhet tar bort smuts och orenheter i ditt hem.

Vi kommer med kort varsel
För att beställa städ eller fönsterputs var vänlig och fyll i beställningsformuläret, alternativt kontakta oss via mail eller telefon. Seniorbolagets hemstäd och fönsterputs i Landskrona hjälper dig med kort varsel!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: