Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Kungälv

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Mikael Adielsson

Telefon: 010-175 19 25

Anlita Seniorbolagets personal för hemstädning och fönsterputs i Kungälv

Vi på Seniorbolaget tycker att det är helt underbart att komma hem efter jobbet och mötas av ett nystädat hus. Den underbara känslan brukar dock inte vara särskilt många dagar då det snabbt blir oreda igen. Seniorbolagets hemstädning i Kungälv erbjuder dig regelbunden städning efter dina och ditt hus behov. Vill du ha dammsugit bort hundhåren från golvet 3ggr/vecka eller storstäda en gång i månaden? Hyr du Seniorbolagets städning och fönsterputs i Kungälv skräddarsyr vi ett upplägg efter dina önskemål.

Lång erfarenhet av städning
För dig som också tycker om mötet med ett rent hem har nu möjligheten att uppfylla detta utan att själv stå för arbetet. Våra seniorer har arbetat länge nog att veta hur arbetet utförs på ett så effektivt sätt som möjligt. De vet vilka metoder som fungerar och efter ett helt arbetsliv sitter rutinerna. Låter detta som något som skulle passa dig? Hyr hemstädning i Kungälv från oss på Seniorbolaget!

Få skinande rena fönster
Fönsterputs i Kungälv? Precis som övrig städning har vi även här lång erfarenhet. Seniorbolagets fönsterputsare i Kungälv hjälper dig och ditt hem att få skinande rena fönster

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: