Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Falkenberg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Thomas Irvall

Telefon: 010-175 19 61

Anlita Seniorbolaget för städning och fönsterputs i Falkenberg

Har du svårt att få din tid att räcka till allt du vill hinna med? Passa på att ge dig själv mer tid över genom att ta hjälp av någon av våra professionella städare och fönsterputsare på Seniorbolaget i Falkenberg. Kontakta oss så hjälper vi dig med de delar inom hemstäd som du själv inte hinner eller orkar med. Vi har ofta möjlighet att komma med kort varsel när det är önskvärt.

Lång arbetslivserfarenhet
Att hitta rätt person och städfirma när du behöver städhjälp kan vara både svårt och krångligt. Vi på Seniorbolaget i Falkenberg vill göra valet så enkelt som möjligt för dig. Det gör vi genom att erbjuda professionella städare med ett helt arbetsliv av erfarenhet och kunskap från branschen. Våra anställda vet vad som krävs för att de ska få ditt hem att skina. Dessutom är vi måna om att du ska få en person som du kan känna dig trygg och bekväm med i ditt hem. Att du som kund blir nöjd i slutändan är det viktigaste eftersom nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få. Därför försöker vi alltid hitta rätt person till uppdraget redan från start och vi håller alltid vad vi lovar.

Effektiva och noggranna 
Medan du ägnar dig åt familjen, vännerna eller något fritidsintresse fixar vi så att ditt hem blir skinande rent. Våra städare på Seniorbolaget i Falkenberg arbetar snabbt, effektiv och med stor noggrannhet. Arbetet präglas av arbetsglädje eftersom våra anställda inte jobbar för att de behöver, utan för att de vill. Kontakta oss redan idag och låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla. Ring oss på Seniorbolaget i Nora så berättar vi mer om våra tjänster inom hemmastäd och fönsterputs.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: