Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Eksjö

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Lennart Ljungdahl

Telefon: 010-175 19 19

Anlita Seniorbolaget för städning och fönsterputs i Eksjö

Är du också uttråkad av all städning? Hemstädning i Eksjö erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att underlätta din vardag. Du kanske vill ha huset storstädat vid enstaka tillfällen, innan högtider och sammankomster eller återkommande veckostäd. Hemstädning i Eksjö erbjuder såväl stora som små, enskaka som återkommande städtjänster.
Tänk att få komma hem efter jobbet en fredagseftermiddag och möta helgen med ett nystädat hus. Du kan då inleda helgen med att fokusera på fredagsmyset istället för att delegera städuppgifter till övriga familjemedlemmar. Naturligtvis får du själv välja vilken dag som passar dig bäst för dig att få ett renstädat hus. Boka hemstädning i Eksjö från oss på Seniorbolaget, så tar vi hand om ditt hem!

Få hjälp med flyttstäd
Ska du flytta och har nog med arbete som det är? Då kan det vara skönt att lämna ifrån sig slutstädet/flyttstädet till någon som är noggrann och har erfarenhet av den sortens städning. Seniorbolaget utför flyttstäd i Eksjö till nytta för dig som inte orkar eller har fullt upp med annat. Våra underbara och noggranna städare och städerskor underlättar din flytt. Kontakta oss för bokning och närmare info!

Skinande rena fönster
Är du en av de som tycker att fönsterputs är så tråkigt att du drar dig i flera månader innan det blir av? Sluta skjut arbetet framför dig, ta istället tillfället i akt och boka en fönsterputsning i Eksjö av Seniorbolaget. Vi kommer med kort varsel och ser till att dina fönster blir skinande rena.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: