Anlita Seniorbolaget för

Städning och fönsterputs i Borås

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Roland Rapp

Telefon: 010-175 19 28

Anlita Seniorbolagets personal för städning och fönsterputs i Borås

Vi hjälper dig med städning och fönsterputs i Borås. Det är inte helt lätt att hinna med precis allt det vi vill, varje dag. Det är mycket som tar upp vår vakna tid med jobb, fritidssysselsättningar och matlagning. Det som ska skötas samtidigt är städningen av hemmet, och många gånger prioriteras städningen bort då andra saker kommer i vägen. Men det gör den inte mindre viktig för det. Ett städat hem är ett fridfullt hem där energi kan läggas på rätt saker. Följaktligen med Seniorbolagets hjälp ser vi till att du får den tiden med städhjälp i Borås!

Värdefull kunskap återanvänds
Hos oss arbetar seniorer som har ett helt yrkesliv bakom sig av liknande arbeten. Dock gör att de har värdefulla kunskaper och en erfarenhet som gör att din hemstädning blir gjord på ett professionellt sätt. Hemstädning i Borås från oss på Seniorbolaget kan bestå av olika saker. Här hittar du allt från rengöring och städning till tjänster i fönsterputs i Borås. Med andra ord täcks alla de områden som behövs städas i ditt hem, och det är ett arbete som utförs av vana händer.

Vi ger dig tid till annat
Behöver du städhjälp hemma med kort varsel? Inga problem, vi har ofta möjlighet att komma igång med arbetet snabbt. Kontakta oss på Seniorbolaget i Mark redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom hemmastäd och fönsterputs.
Avslutningsvis, kolla gärna runt på hemsidan.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: