Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare på Tjörn

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Mikael Styrmark

Telefon: 010-175 19 26

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare på Tjörn

Vi har snickare och hantverkare på Tjörn som står redo för att utföra ert arbete. Börjar det bli dags att byta ut de gamla fönstren? Det är gynnsamt att byta ut gamla fönster. Framför allt för att gamla fönster släpper ofta in onödigt mycket kalluft samtidigt som värmen kan läcka ut. I sin tur gör detta att många som bor i äldre hus betalar en onödigt hög summa för elen. Genom att göra ett fönsterbyte har du möjlighet att spara väldigt mycket pengar och bor du på Tjörn kan en hantverkare från Seniorbolaget göra jobbet åt dig. Seniorbolaget har en hel uppsättning av kompetenta snickare och hantverkare på Tjörn. Vill du ha en tavla uppspikad så fixar vi det lika väl som vi bygger ut din sommarstuga. Kontakta oss och berätta om vad vi behöver göra hemma hos dig, så löser Seniorbolagets hantverkare på Tjörn resten!

Lägg din tid på annat
Tidsaspekten är något att väga in om du funderar på att utföra arbetet på egen hand. Gör du arbetet själv så kommer det sannolikt att ta mer tid än du först trott. Dessutom att stressa fram något, som kräver både teknik och kunskap, försäkrar dig om att slutresultatet blir lidandes. Låt istället våra snickare på Tjörn hålla i hammaren, då kan du räkna med ett effektivt arbete som levererar önskat resultat!

Ett helt liv av erfarenhet 
Seniorbolaget bistår dig med murare såväl som snickare. Vill du ha den kunskapen och praktiska färdigheten i dina väggar, då är det seniorbolagets snickare och hantverkare på Tjörn du ska anlita! Ring oss så bokar vi ett möte och pratar mer om dina önskemål!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: