Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare i Vänersborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Ejvar Bolander

Telefon: 010-175 19 33

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare i Vänersborg

Börjar det bli dags att byta ut de gamla fönstren? Det är gynnsamt att göra byta ut gamla fönster. Gamla fönster släpper ofta in onödigt mycket kalluft samtidigt som värmen kan läcka ut. Detta gör i sin tur att många som bor i äldre hus betalar en onödigt hög summa för elen. Genom att göra ett fönsterbyte har du möjlighet att spara väldigt mycket pengar och bor du i Vänersborg kan en hantverkare från Seniorbolaget göra jobbet åt dig.

Stora eller små jobb, det spelar ingen roll!
Seniorbolaget har en hel uppsättning av kompetenta snickare och hantverkare i Vänersborg. De är arbetsglada avtals- eller ålderspensionärer som mer än gärna hjälper dig med såväl fönsterbyte som andra byggprojekt. Eftersom seniorerna är både pigga och älskar att arbeta finns det ingen gräns på hur små eller stora jobben du vill beställa bör vara. Vill du ha en tavla uppspikad så fixar vi det lika väl som vi bygger ut din sommarstuga. Kontakta oss och berätta om vad vi behöver göra hemma hos dig, så löser Seniorbolagets hantverkare i Vänersborg resten!

Trygga och noggranna
När Seniorbolagets snickare i Vänersborg arbetar, gör de det med största noggrannhet. De hjälper dig även med att köpa in det material som du behöver. När vi månar om våra kunder, sluter trygga överenskommelser och levererar förstklassiga resultat, då är vi nöjda! Beställ Seniorbolagets snickare och hantverkare i Vänersborg!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: