Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare i Trelleborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 11

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare i Trelleborg

Letar du efter en snickare i Trelleborg med omnejd? Kontakta i så fall oss på Seniorbolaget i Trelleborg. Vi kan bistå med arbetskraft och kompetens för alla typer av arbeten inom bygg och hantverk – stora som små!

Snabba och effektiva seniorer
Det finns många snickare och hantverkare att anlita ute på marknaden. Dessutom kan det vara svårt och tidskrävande att hitta någon som är både seriös och har rätt kompetens. Hos oss på Seniorbolaget i Trelleborg har hantverkare ett helt yrkesliv av erfarenhet och kompetens från branschen. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att anlita oss. Likaså att du blir nöjd med resultatet vi levererar. Vår snickare och hantverkare på Seniorbolaget i Trelleborg arbetar därför snabbt, effektivt och med stor noggrannhet när det gäller viktiga detaljer. Samtidigt ser vi till att du får rätt kompetens och arbetskraft och vi lovar aldrig mer än det vi vet att vi kan hålla

Stor arbetsglädje och energi
Låt de äldre få utlopp för sin energi och sin arbetsglädje genom att anlita en snickare eller hantverkare från oss redan idag. Kontakta gärna oss på Seniorbolaget i Trelleborg så berättar vi mer om våra tjänster inom bygg och hantverk.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: