Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare i Tibro

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Hans Örtlund

Telefon: 010-175 19 44

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare i Tibro

Behöver du extra arbetskraft till hemmet inom bygg, snickeri eller hantverk? Se i så fall till att ta kontakt med Seniorbolaget i Tibro. Vi erbjuder hjälp oavsett om du behöver hjälp med små eller stora projekt i hemmet!

Lång erfarenhet och stor kunskap
För att göra valet av byggfirma enkelt för dig vill vi på Seniorbolaget i Tibro erbjuda en kombination av kompetens, erferenhet och riktigt bra bemötande. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar en person som kommer hem till dig. Samtidigt ska du kunna lita på att personen i fråga besitter de kunskaper som du kräver. Våra snickare och hantverkare i Tibro har erfarenhet och kunskap från ett helt yrkesliv inom branschen. Arbetet präglas av arbetsglädje och energi eftersom de fortfarande arbetar för att de vill och inte för att de behöver göra det. Vi strävar hela tiden efter att arbeta tidseffektivt samtidigt som vi är noga med detaljer för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

Spara din tid
Spara din egen tid och energi till något roligare och låt oss på Seniorbolaget i Tibro hjälpa dig. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom snickeri och hantverk. Vi har ofta möjlighet att komma med kort varsel om det är önskvärt.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: