Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare i Borås

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Roland Rapp

Telefon: 010-175 19 28

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare i Borås

Vi har snickare och hantverkare i Borås som står resor för era uppdrag. Fixa och dona i hemmet är naturligt, något som vi gärna sysselsätter oss med. Det är något alla säkert går runt och tänker på, och projekten skiljer sig från önskvärda till akuta. Oavsett typ av arbete så måste det finnas tid att disponera över och det är inte alldeles lätt att hitta, speciellt när så mycket annat i livet tar upp dagens timmar.

Pålitliga och erfarna hantverkare
För arbeten i hemmet är det då klokt att anlita en snickare i Borås. Och det är inte vilka hantverkare som helst som arbetar hos oss på Seniorbolaget. Det är erfarna snickare, hantverkare och murare i Borås som har ett helt liv med yrkesvana inom området. Det betyder att du anlitar pålitliga och vana hantverkare i Borås från oss – ett säkert kort för att du ska bli nöjd med slutresultatet. Tekniken, kunskapen och erfarenheten från många år i branschen sitter fortfarande i händerna på arbetsvilliga hantverkare och det är precis det som vi kan erbjuda dig. Det blir ett utmärkt arbete av bland annat snickare i Borås som har en enorm yrkesstolthet och en härlig drivkraft för att göra svenska hem vackrare.

Nöjda kunder – Seniorbolagets mål
Vi vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen därför strävar vi efter att arbeta så snabbt, effektivt och noggrannt. Ta nytta av de äldres arbetsglädje och kontakta oss på Seniorbolaget i Borås redan idag. Hör av er så berättar vi mer om våra tjänster inom snickeri och hantverk i Borås. Vi kommer gärna med kort varsel om det är önskvärt!
Avslutningsvis, vi utför även många andra tjänster så se dig gärna runt här på hemsidan.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: